Maandag 21 mei
21 mei 2012
πΈπͺ
vanuit Zweden
Hallo groep 3/4,
De eerste dag met een vol programma!
Om 8 uur moesten paraat staan om vervolgens een uur naar de universiteit te lopen. LANG!! wat een luxe hebben jullie.
Op de universiteit hebben we kennis gemaakt met 4 Zweedse studenten. Wat kunnen zij goed Engels... Vanaf z'n jaar of 9 krijgen ze Engels op school.
De Engelse studenten legde ons uit hoe het onderwijssysteem in Zweden er uit zag en vervolgens deden wij dat. Na deze uitwisseling kregen we een luch aangeboden. Op de campus eten ze in de middag warm. De middag werd gestart met een college over jeugd literatuur (boeken). (Ik heb een leuke opdracht voor jullie!) En het college hebben we Zweeds geleerd, ik weet nu hoe je de 3 extra letters uitspreekt!
Vervolgens hebben we via een lange route het centrum bereikt. Hier kregen we een korte rondleiding. Deze avond heerlijk vrij en mogen we zelf invulling geven.
groetjes
juf desiree
22 mei 2012, 07:32
Hallo Juf ben vanmorgen fijn met mijn baasje gaan wandelen en heb goed geluisterd en heb daarom ook van hem een stik gekregen ga nu fijn op de bank radio luistren tot straks pootje en een lik Lana
22 mei 2012, 14:17
gelukkig gaat het goed!! dikke kus aan Lana
{{ reactie.post_date.date | formatDate('DD MMM YYYY HH:mm') }}