desireependers.reismee.nl

vervolg aankomst

Goedemorgen/ god morgon, Zoals ik zei schrijf ik nu iets meer over de heenreis. Jullie hadden al gelezen dat het een lange, vermoeide dag weg. Gisteren om 16u moesten we ons verzamelen op het vliegveld in Dusseldorf. Iedereen was mooi op tijd en de tijd vloog voorbij. Voor we het wisten zaten we in het vliegtuig. Van te voren was het nog even spannend, een meneer kwam ons halen omdat de gate was veranderd en dat wisten we niet! Het vliegen was zo voorbij en ook de koffers kwamen redelijk snel. Vooraf was vrijwel zeker dat we de trein naar Zweden niet meer zouden halen! Maar ondat alles zo vlot liep hadden we toch de trein van 21.06u. Deze rit duurde maar liefst 1.5u. Op het station stonden ons al 2 mevrouwen op te wachten die ons deze week vaker begeleid. Ze kwamen onze koffers halen, wij moesten lopen naar de slaapplek. Dit waa toch nog een flink stuk. Om 23:15 kwamen we eindelijk aan in 'villa kakelbond', ja groep 3/4 bekijk het huis van Pippi nog maar eens goed. Het huis is oud, muf en heeft heel veel kamers! Ik slaap met 3 andere meiden op een zeer ruime kamee, erg gezellig! Terwijl ik dit schrijf is het nog vroeg un de ochtend, 06:30u. Omdat ik moet wennen wil het slapen niet meer lukken. Om 7u gaat de wekker want om 8u moeten we vertrekken naar de universiteit van Kristianstad. Daar wachten studenten die ook juf of meester willen worden op ons! We hebben geluk met het weer, deze week verwachten ze tussen de 20-24 graden. Tot zover, Groetjes juf Desiree

sharky

Juf vraag je mij een handtekening van pipi voor Lana

Van groep 3/4

Lieve juf Desiree,

We hebben weer veel geleerd vandaag! Maar we zijn ook nog een beetje moe van de vrije dagen en sommigen van de communiefeestjes. De kinderen die de communie hebben gedaan hebben vandaag lekker vrij!
We hebben net je verhaaltjes gelezen. Gaat het verder goed met u (vraagt Niki)? We missen u (zegt Yasmin). Wanneer komt u terug? (vraagt Nadia).
Heeft u al in het Nederlands Pipi Langkous laten zien? (vraag Sven).
We wensen u nog veel plezier en zijn heel benieuwd wat u nog allemaal gaat meemaken!

Groetjes
Groep 3/4

sharky

Juf lana heeft veel ge eten en is nu aan spelen groetjes

desiree

Groep 3/4,

Ontzettend leuk dat jullie mijn verhaaltje hebben gelezen!
Met mij gaat het goed. Vandaag voor het eerst een basisschool hezocht! Dit echt super. Ze waren zeer gastvrij zowel de kinderen als leerkrachten. Het waren leerlingen van 11 jaar en hebben samen met ze nederlands geleerd en wij een zweeds. Het staat op film.
Vrijdag is mijn laatste dag hier.

groetjes
juf desiree

lilian

hoi juf desiree ben blij dat je het naar je zin hebt

Goede morgen Juf dees
Ben vroeg waker geworden maar het baasje je was niets snel genoeg heb nog op hem geroepen maar hij was te langzaam heb toen en klein ongeluk je gehad bij de deur heb wel alle mijn boterhammetjes op ge eten en ben nu aan spelen met beertje kus je en een dikke poot Lana